top of page

OUTDOOR escape room

THE RED BUTTON

4 tot 8 personen

Na een geslaagde editie van onze outdoor escape room vorige zomer kondigen wij met plezier aan dat we dit jaar opnieuw onze outdoor escape room openen!

THEMA THE RED BUTTON:

Door te kiezen voor the red button in Utopiae is de missie gefaald. Je team is terechtgekomen in een post-apocalyptische wereld, waar grondstoffen zijn uitgeput en rebellie de overhand heeft genomen.

 

Schadelijk stoffen hangen in de lucht en zitten in het water. Essentiële levensmiddelen zijn schaars. Het is jullie taak om in deze verlaten wereld alle grondstoffen te verzamelen. Wanneer jullie de grondstoffen samenbrengen, kunnen we opnieuw een gezonde wereld maken en Utopia laten slagen.

 

Slagen jullie erin om Utopiae toch waar te maken? Of zullen jullie voor altijd verder leven in een post-apocalyptische wereld?

 

PRAKTISCH
Kom samen met je team dit unieke spel beleven op zonnige zomerdagen.

Outdoor zou niet outdoor zijn als je niet vuil mag worden, vergeet dus niet je beste kleren thuis te laten.

De escape room duurt 1,5 uur en is volledig in de buitenlucht. Vind samen met je team creatieve oplossingen om te ontsnappen!

 

Met 400 m² speeloppervlakte, technische snufjes en een volledig nieuw thema is dit de ideale activiteit voor teambuildings, familie-activiteit, vrijgezellen, vrienden... en nog veel meer!

Met meer personen? Geen probleem, jullie kunnen opsplitsen in meerdere groepen en in de ontvangstruimte wachten op elkaar. Tijdens het wachten kunnen jullie gezelschapsspellen spelen en een drankje nuttigen. Wanneer je al gespeeld hebt, kan je ook meekijken naar hoe de andere groep het er vanaf brengt!

Prijzen3
bottom of page