F.A.Q.

HOE KAN IK BETALEN?

Momenteel is er nog geen mogelijkheid om via kaart te betalen. Vergeet dus zeker niet om eerst wat cash geld af te halen. Je kan ook betalen via online banking apps.

WAAROM KUNNEN ER MAAR 4 PERSONEN SPELEN BIJ POWER BOATING FOR DUMMIES?

Power Boating for Dummies is gemaakt in een oude caravan. Omdat deze caravan beperkt is in ruimte, moet het aantal spelers ook beperkt worden. Ondanks die beperking is de ruimte optimaal benut!

WAT ALS WE MET MEER DAN 6 PERSONEN ZIJN?

Dit is geen probleem, jullie kunnen opsplitsen in meerdere groepen en in de ontvangstruimte wachten op elkaar. Tijdens het wachten kunnen jullie gezelschapsspellen spelen en een drankje nuttigen. Wanneer je al gespeeld hebt, kan je ook meekijken naar hoe de andere groep het er vanaf brengt! Je kan ook opsplitsen over de twee kamers en beide kamers spelen.

VANAF WELKE LEEFTIJD KAN JE DEELNEMEN?

De escape room is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar. Jongere leeftijden mogen de escape room toetreden onder begeleiding van een volwassene.

BEN IK OP TIJD?

Je wordt 15 minuten op voorhand verwacht in de ontvangstruimte. Dit kwartier wordt gebruikt voor een korte inleiding op het spel.

KAN IEDEREEN DE ESCAPE ROOM SPELEN?

Omwille van kleine ruimtes en smalle doorgangen is het niet evident voor mensen met een fysieke beperking om de escape room te spelen. Bij twijfels, bel voor meer informatie!

WAAR KAN IK PARKEREN?

Er is parkeerplaats voorzien op de oprit van het huis. Let op, de zachte berm is niet toegestaan.