top of page

Coronamaatregelen

Zowel jullie gezondheid als die van onze medewerkers is hét belangrijkste. Om jullie coronaproof te kunnen ontvangen, hebben we dan ook enkele maatregelen in het leven geroepen. Heel het Create You Escape team doet zijn uiterste best om deze maatregelen na te leven. We vragen dan ook aan jullie om hetzelfde te doen.

7.png

WAS JE HANDEN

Elke deelnemer wordt verplicht om de handen te wassen, zowel voor als na de escape room. Ook de begeleiders doen dit. Daarnaast is er desinfecterende gel voorzien in onze ontvangstruimte en op het toilet. Op het toilet zijn individuele handdoekjes om de handen af te drogen. Deze worden zorgvuldig verzameld en gewassen.

9.png
8.png

HOU AFSTAND

Dankzij extra ruime tijdsloten zorgen we ervoor dat je zo weinig mogelijk andere bubbels tegenkomt. Gebeurt dit wel? Hou dan voldoende afstand. Door de ruimere tijdsloten heeft het personeel ook voldoende tijd om de escape rooms grondig te reinigen. Na het spel kan je nog steeds een babbeltje doen en een drankje drinken in het bijzijn van je eigen gezelschap.

TOON JE COVID SAFE TICKET EN DRAAG EEN MONDMASKER
Vanaf 20 november 2021 vragen we je om een Covid Safe Ticket voor te leggen wanneer je één van onze escape rooms komt spelen. Dit geldt voor personen vanaf 16 jaar. Daarnaast is het verplicht altijd een mondmasker te dragen. We raden aan om je eigen mondmasker mee te nemen. Heb je er zelf geen? Geen probleem! Je kan een wegwerpmodel aankopen bij ontvangst voor slechts € 1,00 per stuk. Ook onze begeleiders dragen altijd een mondmasker. Indien je niet over een Covid Safe Ticket beschikt, moeten we helaas de toegang tot de escape room weigeren.

10.png

BlIJF THUIS BIJ SYMPTOMEN

Zit je met een hoest, koorts, moet je niezen of heb je keelpijn? Dan is het beter om thuis te blijven. Onze werknemers zullen ook geen escape rooms begeleiden wanneer ze symptomen vertonen. Je kan zonder problemen je reservering annuleren of verplaatsen indien je ons binnen de 48 uur op de hoogte brengt. 

Bekijk onze algemene voorwaarden hier

Coronamaatregelen.png

KOM MET JE EIGEN BUBBEL

Om verspreiding van het coronavirus te beperken raden we aan om een team te vormen met personen uit je bubbel. Zo hoef je geen 1,5m afstand te bewaren en kan je zonder problemen de escape rooms spelen.

Coronamaatregelen.png

ELEKTRONISCH BETALEN

Bij Create Your Escape is het niet mogelijk om met de kaart te betalen. Daarom vragen we om bij voorkeur met een online betalingsapp te betalen.

bottom of page